Termeni și Condiții

Înainte de a utiliza sau de a obține orice informație sau servicii prin intermediul acestui site web, vă rugăm să citiți cu atenție următorii termeni și condiții.

  1. Definiții și Termeni Următorii termeni utilizați în prezentul document vor avea, cu excepția cazului în care contextul contrazice, semnificațiile specificate mai jos:

Food Hub Consulting: este denumirea comercială (brandul) a SC FOOD HUB CONSULTING SRL, o entitate legală cu sediul în București, Sectorul 1, Strada Voineți, Nr. 21, înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul J40/15020/2020, cu Codul Fiscal 39447510.

Site/site web: aparține SC FOOD HUB CONSULTING SRL, găzduit la www.foodhubconsulting.ro și subdomeniile sale, prin intermediul cărora utilizatorul poate accesa informații cu privire la serviciile și produsele oferite de SC FOOD HUB CONSULTING SRL.

Utilizator: reprezintă persoana care accesează site-ul web în scopuri private sau profesionale și a acceptat termenii și condițiile acestui site web, îndeplinind toate cerințele procesului de înregistrare.

Vânzător: entitatea legală SC FOOD HUB CONSULTING SRL.

Cumpărător/client: poate fi orice persoană juridică cu vârsta de peste 18 ani sau o entitate legală care beneficiază de serviciile Food Hub Consulting.

Abuz de Utilizare: reprezintă utilizarea site-ului într-un mod contrar practicii din industrie, reglementărilor și legislației în vigoare sau în orice alt fel care ar putea prejudicia SC FOOD HUB CONSULTING SRL.

  1. Conținutul Site-ului Informațiile publicate pe site constau în informații de interes general, prezentarea serviciilor Food Hub Consulting, a partenerilor săi, precum și alte informații considerate de interes pentru utilizatori.
  2. Utilizarea Site-ului Utilizatorul se obligă să acceseze și să utilizeze site-ul în scopuri și prin mijloace care să nu constituie un abuz de utilizare.
  3. Limitarea Răspunderii Compania nu este și nu poate fi făcută responsabilă pentru daunele cauzate de erori, inexactități sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe site, care nu sunt datorate culpei sale.

Compania își rezervă dreptul de a completa și modifica orice informație de pe site.

Orice probleme rezultate din serviciile prezentate pe site vor fi rezolvate pe cale amiabilă în termen de 15 zile lucrătoare de la data notificării scrise a problemelor de către utilizator.

  1. Plasarea unei Comenzi Pentru a contracta un serviciu de marketing, cumpărătorul va contacta furnizorul FOOD HUB Consulting pentru a stabili termenii colaborării.
  2. Metode de Plată Prețul fiecărui serviciu va fi plătit în conformitate cu contractul stabilit în avans cu furnizorul FOOD HUB CONSULTING.
  3. Prelucrarea Datelor Personale Pentru detalii, vă rugăm să consultați pagina de Prelucrare a Datelor Personale.
  4. Newsletter Orice vizitator al site-ului se poate abona la buletinele informative Food Hub Consulting.

Clientul, utilizatorul sau vizitatorul abonat la newsletter poate renunța în orice moment făcând clic pe link-ul de dezabonare din toate buletinele informative Food Hub Consulting. Dezabonarea clientului, utilizatorului sau vizitatorului de la buletinele informative nu implică renunțarea la acceptarea termenilor și condițiilor.

  1. Politica de Utilizare a Cookie-urilor Pentru detalii, vă rugăm să consultați pagina Politicii de Utilizare a Cookie-urilor.

Compania nu este responsabilă pentru nicio pierdere, costuri, procese, reclamații, cheltuieli sau alte obligații dacă acestea sunt direct cauzate de încălcarea termenilor și condițiilor.

  1. Reclamații, Rapoarte sau Sugestii Pentru reclamații, rapoarte sau sugestii, echipa Food Hub Consulting este disponibilă de luni până vineri între orele 09:00 și 17:00 la adresa de email office@foodhubconsulting.ro